Κέικ Ινδοκάρυδο

  • 6 Αυγά
  • 1,5 κούπα Ζάχαρη
  • 250 γρ. Μαργαρίνη
  • 2 κούπες Ινδοκάρυδο
  • 1 Μπέικιν Πάουντερ
  • 1 Βανίλια
  • 2 κούπες Αλεύρι
  • Για το σιρόπι
  • 2,5 κούπες ζάχαρη
  • 3,5 κούπες νερό

Τρόπος παρασκευής

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνει μια μαρέγκα.

Ρίχνουμε την μαργαρίνη, την χτυπάμε και αυτήν με την μαρέγκα, και στο τέλος ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Βουτυρώνουμε ένα ταψί (διαμέτρου 24/26) ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.

Ετοιμάζουμε το σιρόπι με 2,5 κούπες ζάχαρη και 3,5 κούπες νερό.

Όταν κρυώσει το γλυκό μας το περιχύνουμε με το σιρόπι.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s