ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

«Σύμφωνα με όλες ανεξαιρέτως τις Γραφές, κάποιοι Γιοι του Θεού, δηλαδή Ελοχίμ (201 στον αριθμό των οποίων έχουμε και τα ονόματα), εξέπεσαν της χάρης του Θεού επειδή ήθελαν να παραχθούν, ενώ ο αριθμός τους ήταν σταθερός. Πήραν λοιπόν σώμα ανθρώπου κι ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων. Από την άνομη αυτή ένωση γεννήθηκαν οι Νεφελίμ που ήταν 17 γένη. Το ένα από αυτά ήταν οι Ολύμπιοι Θεοί. Τα υπόλοιπα 16 γένη πολέμησαν τους Ελ (δηλαδή τους Ολύμπιους) κι έγινε η λεγόμενη Τιτανομαχία – Γιγαντομαχία που λέει η αρχαία ελληνική Μυθιστορία. Ηταν ουσιαστικά ένας εμφύλιος πόλεμος Νεφελίμ, ανάμεσα στους Ελ και όλους τους υπόλοιπους. Οι Ελ ήταν ανθρωπόμορφοι και οι άλλοι τερατόμορφοι».

– Ποιοι ήταν οι νικητές και τι απέγιναν οι ηττημένοι;
Οι Ελ κέρδισαν κι έκλεισαν τους Νεφελίμ στα Τάρταρα. Σύμφωνα με τις Γραφές (ακόμη και της Ορθοδοξίας κι εδώ είναι το περίεργο…), οι Νεφελίμ βρίσκονται στα Τάρταρα, μέσα στην Κοίλη Γη. Φαντάσου ότι η Γη είναι κούφια. Εχει ένα τσόφλι από βράχια, από κάτω λάβα, μετά ένα τεράστιο στρώμα χαλκού (σαν επένδυση) και από μέσα υπάρχει μια άλλη Γη, με ηπείρους και θάλασσες. Αυτά τα λένε οι Γραφές και όποιος θέλει τα πιστεύει. Εκεί ζουν οι Νεφελίμ. Πάντως, πριν από τον πόλεμο διοικούσαν τη Γη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Γι’ αυτό και υπάρχουν παντού αρχαίες τερατόμορφες παραστάσεις και είδωλα.

– Και γιατί βγήκαν από εκεί και ήρθαν να ζήσουν ανάμεσά μας;
Επειδή είχαν κινδυνεύσει κατ’ επανάληψη από τους ανθρώπους, τους δόθηκε η εξουσία να έχουν περίπου 47 [Αρχαίες τερατόμορφες παραστάσεις που, σύμφωνα με τον κ. Λιακόπουλο, απεικονίζουν τους Νεφελίμ που διοικούσαν τον πλανήτη προτού ηττηθούν από τους Ελ.] .500 δικούς τους, με ανθρώπινη μορφή, που ζουν ανάμεσά μας για να βλέπουν μήπως κινδυνεύσουν ξανά. Δηλαδή, αυτοί που ζουν ανάμεσά μας είναι μόνο οι Νεφελίμ, έχουν ανθρώπινη μορφή και τη δυνατότητα να αλλάζουν εμφάνιση. Αυτά που λέω βασίζονται σε κείμενα, όχι μόνο μυστικά, αλλά και σε κάποια Χάλκινα Βιβλία που μου δόθηκαν.

– Τι είναι τα Χάλκινα Βιβλία;
Τα Χάλκινα Βιβλία γράφτηκαν περίπου το 280 π.Χ., αναφέρουν τα πάντα για την ιστορία του κόσμου (όπως για τη μάχη των Ελ με τους Νεφελίμ) και ουσιαστικά επιβεβαιώνουν όλες τις Γραφές. Τα είχαν κάποιοι αρχαιοκάπηλοι και δεν τα έδιναν γιατί δεν ήθελαν να χαθεί η γνώση που έχουν μέσα. Εγώ μπόρεσα να πάρω κάποιες εκτυπώσεις από ψηφιακές φωτογραφίες των βιβλίων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s