Γαλοπούλα Σκέτη

GalopoulaPsiti

Υλικά:

  • Μια γαλοπούλα αμερικάνικη με θερμόμετρο
  • λίγες πατάτες κομμένες σταυρωτά
  • κομματάκια κεφαλοτύρι
  • μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι
  • λεμονάκι και λαδάκι

Εκτέλεση:

Παίρνω μία άσπρη γαλοπούλα. Την ξεπαγώνω και την πλένω καλά, την αλατοπιπερώνω, και της βάζω στην κοιλιά αλατάκι πιπεράκι, κομμάτια κεφαλοτύρι και λίγη μουστάρδα. Την ψήνω σε μέτριο φούρνο σε ταψί (με λάδι λεμόνι και νεράκι) για να καλοψηθεί, για μια ώρα περίπου. Τότε προσθέτω και πατάτες γύρω γύρω.
Η γαλοπούλα είναι έτοιμη όταν το θερμόμετρο βγεί από το κρέας τελείως.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s