ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

«Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση παιδεραστίας στο Ίλιον. Βαριές οι κατηγορίες για τη μάνα, το φίλο της, τον 83χρονο συνταξιούχο και τον 60χρονο ιερέα»

 

Τ

ο παραπάνω κείμενο είναι μια πρόσφατη είδηση που αναφέρεται στις εξελίξεις για το θέμα των παιδεραστών από το Ίλιον που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες. Σε κάποια TALK SHOW που είχαν ως θέμα συζήτησης την παιδεραστία οι ομιλητές προσπάθησαν να προτείνουν ορισμένους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της μάστιγας. Ναι είναι μάστιγα γιατί κάθε χρόνο τα ποσοστά παιδιών που έχουν δεχτεί παρενόχληση αυξάνονται στη χώρα μας ( το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα πρωτεύει σε όλα τα κακά και άσχημα!!!). Ένας τρόπος ήταν οι παιδεραστές να περνούν από ψυχολόγο έτσι ώστε να βρούμε τι προκάλεσε αυτή την «αποκλίνουσα» συμπεριφορά και να σκιαγραφήσουμε την προσωπικότητα του δράστη. Βέβαια!!! Πολύ χρήσιμο αυτό!!.

Ά

λλος τρόπος που προτάθηκε ήταν η ισόβια φυλάκιση με σκοπό να μην ελευθερωθούν ξανά αυτοί οι ανώμαλοι και κάνουν τα ίδια και χειρότερα… Έχω να αντιτείνω ότι τα ισόβια δεν είναι σε καμία περίπτωση φυλάκιση για μια ζωή αφού, στα 15 χρόνια περίπου οι εγκληματίες θα αφεθούν ελεύθεροι λόγω καλής διαγωγής και παραμύθια τούμπανα!!!!!. Το σημαντικό όμως είναι ότι τα ισόβια φάνηκε πολύ σκληρή ποινή σωφρονισμού! Κάποιος μπορεί να προτείνει και τη θανατική ποινή, σίγουρα ορισμένοι μπορεί να συμφωνήσουν με αυτό. Όχι εγώ όμως. Πιστεύω πως δεν θα ήταν δίκαιο κάτι τέτοιο! Τα θύματα των παιδεραστών και των βιαστών (ίδια σκουλήκια είναι παιδεραστές και βιαστές ) θα κάνουν αρκετά χρόνια ψυχανάλυση θα επισκέπτονται ειδικούς γιατρούς για να ξεχάσουν ότι έγινε και να σταματήσουν να φοβούνται. Θεωρώ δίκαιο λοιπόν να υποφέρουν και οι ανώμαλοι όσο τα θύματα τους!

Γ

ια το λόγο αυτό θα φανώ φιλόζωος (γιατί η συμπεριφορά αυτών των ανώμαλων ταιριάζει μόνο στον κόσμο των ζώων και όχι σε κοινωνία ανθρώπων) και θα προτείνω μια άλλη ποινή. Τον ευνουχισμό! Αυτό μάλιστα, το θεωρώ δίκαιο! Όταν πιάσουν ένα τέτοιο ρεμάλι και του τα κόψουν κατά το κοινώς λεγόμενο, θα εξασφαλιστεί και η προστασία των μικρών παιδιών και των γυναικών! Ας είμαστε ρεαλιστές οι ποινές που επιβάλλονται δεν είναι ανάλογες των εγκλημάτων που διαπράττονται, στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό ισχύει! Ίσως το μέτρο που πρότεινα να φαίνεται λίγο μεσαιωνικό και άρα λίγο βάρβαρο. Βάρβαρες είναι όμως και οι καταστάσεις που παίζονται καθημερινά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s