MANHATTAN

manhattan

Υλικά:

– 3 μεζούρες ουίσκι Rye
– 3 σταγόνες ανγκοστούρα
– 1 μεζούρα κόκκινο βερμούτ
– 1 κερασάκι μαρασκίνο
– 4-5 παγάκια

Ετοιμασία:

Ρίχνουμε τα παγάκια στο mixing glass, στη συνέχεια προσθέτουμε την ανγκοστούρα, μετά το ουίσκι με το βερμούτ, τα ανακατεύουμε με ένα μικρό κουταλάκι και τέλος σερβίρουμε σε ποτήρι για κοκτέιλ, προσθέτοντας και το κερασάκι μαρασκίνο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s