ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (JUSTICE LEAGUE OF GREECE)

SupermanSUPERKARAMANLIS

Κοιτάξτε καλά τις 2 φωτογραφίες… Θα μου πείτε ρε συ Chris, δε φαίνεται ομοιότητα. Μα αυτό δεν είναι το νόημα της μεταμφίεσης ? Πάντως υπάρχει μια ομοιότητα αν προσέξετε καλά! – Η προτίμηση στο μπλέ χρώμα….. στη γραβάτα και τη στολή του!

Όσοι είναι σχετικοί με τα comics θα ξέρουν την περιβόητη DC COMICS μητέρα αρκετών υπερ-ηρώων όπως ο SUPERMAN. Μήπως όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα? Μήπως αυτοί οι υπερήρωες δεν είναι φανταστικοί αλλά υπάρχουν πραγματικά και ζουν ανάμεσά μας? Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε την αλήθεια!

Ο Κώστας Καραμανλής γεννήθηκε στο SMALLVILLE μία μικρή περιοχή της Πρώτης Σερρών. Από μικρός φάνηκε ότι είχε ταλέντο στο ποδόσφαιρο και με τα χρόνια το καλλιέργησε. Τώρα είναι ειδικός στα τάκλιν (θυμάστε αυτή τη θεαματική τούμπα του κάποτε). Μεγαλώνοντας σπούδασε Νομική και έκανε Μεταπτυχιακό στο ΤΑΦΤΣ UNIVERSITY. Προσπαθεί όσο μπορεί να κρύβει τις υπερδυνάμεις του και την πραγματική του ταυτότητα. Την ημέρα προσπαθεί να περνάει απαρατήρητος φορώντας γυαλιά κοστούμι και κρατάει ένα χαμηλό προφίλ δουλεύοντας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας Συχνά αρθρογραφεί και στην εφημερίδα Daily Θέμα που την έχει ο φίλος του Πέρι Αναστασιάδης. Την νύχτα εμφανίζεται όμως η πραγματική του ταυτότητα, τη νύχτα γίνεται ο SUPERMAN ένας στυγνός διώκτης του εγκλήματος και της διαφθοράς γενικότερα. Όπου υπάρχει Έλληνας φορολογούμενος σε κίνδυνο εκεί βρίσκεται και ο SUPERKARAMANLIS, ως υπερ-ήρωας που είναι θέτει τις υπερδυνάμεις του στην υπηρεσία του νόμου και της μάσας.

Κατά καιρούς θα δημοσιεύω πληροφορίες και για άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s