Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

1

Πρόσφατα έμαθα ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει αγωγή στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος γιατί ήταν κλειστό αυτές τις ημέρες του χιονιά και οι πτήσεις από και προς το εξωτερικό αλλά και στο εξωτερικό της χώρας δεν διεξήχθησαν κανονικά.

ΕΡΏΤΗΜΑ:

Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή το αεροδρόμιο τη στιγμή που για δύο μέρες συνέχεια σχεδόν, επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες με χιονοθύελλα? Όσο αλάτι και να έριχναν τα μηχανήματα οι πίστες θα ξαναγέμιζαν με χιόνι. Αλλά πάλι τι να πει κανείς αυτή η κυβέρνηση μας αξίζει. Να θυμίσω εδώ ότι το αεροδρόμιο είναι στην κυριότητα Γερμανικής εταιρίας για 33 χρόνια μετά το πέρας της κατασκευής, όταν παρέλθουν τα 33 χρόνια ίσως να περάσει σε Ελληνικά χέρια (και τότε ο θεός να βάλει το χέρι του). Το Ελληνικό πάντως(που ήταν στα χέρια της κυβέρνησης) δεν λειτουργούσε καλύτερα από το Ελ. Βενιζέλος τώρα.

Σε περίπτωση που αυτή η αγωγή θα γίνει, ταυτόχρονα έχουμε και εμείς οι πολίτες τα φόντα για να κάνουμε αγωγή στην κυβέρνηση για τους δρόμους που έμειναν κλειστοί λόγω χιονιού! Το θέμα είναι ότι η υπόθεση αξίζει στενή παρακολούθηση γιατί μπορεί να βγει και προς όφελός μας….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s