ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε το θέμα της ΔΕΗ με αρκετή αγωνία, αφού σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των συνδικαλιστών οι διακοπές ρεύματος θα συνεχίσουν σε όλη τη χώρα… Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε οι συνδικαλιστές χάρη σε αυτή τους την ιδιότητα είναι μόνιμοι, παίρνουν διπλό μιστό δεν δουλεύουν όπως όλοι οι άλλοι υπάλληλοι και επίσης πληρώνονται επιπλέον για την κάθε συνεδρίαση που κάνουν. Αυτοί λοιπόν περνάνε ζωή χαρισάμενη και απλά για να το παίξουν ότι δουλεύουν για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, διαμαρτύρονται κάνουν απεργίες κλπ για να εξασφαλίσουν την ψήφο αφού θέλουν να επανεκλεγούν. Τι και αν έχουν σβήσει τα φώτα σε όλα τα σπίτια για 3 ώρες τι και αν έχουν κινδυνέψει ζωές πολιτών που διαθέτουν συσκευές ιατρικής υποστήριξης στο σπίτι… Οι συνδικαλιστές το χαβά τους. Συνδικαλίζονται από το πρωί μέχρι το βράδι. Όταν συμβαίνουν θέματα τα οποία βλάπτουν το κοινό συμφέρον η λαϊκή κατακραυγή ξεχειλίζει και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται κάποιες κοινωνικές ομάδες, σύλλογοι για μια οργανωμένη διαμαρτυρία του κοινού. Εχτές το βράδι όταν κοίταξα το mail μου είδα ένα μήνυμα που μου είχε στείλει ένας τέτοιος σύλλογος. Διαβάστε παρακάτω:

                                                            freealliance

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

7 Μαρτίου 2008

Ως εδώ! Ώρα να κινητοποιηθούν οι πολίτες κατά των εκβιασμών που υφίστανται.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της δηλώνει ότι παρακολουθεί με απογοήτευση την ελληνική κοινωνία να τίθεται για άλλη μια φορά υπό την ομηρία ισχυρών ομάδων πίεσης.

Η ελληνική κοινωνία γίνεται, για άλλη μια φορά, όμηρος συνδικαλιστών του δημοσίου που, αντί να υπηρετούν τους πολίτες, τους στερούν ηθελημένα βασικές υποδομές και υπηρεσίες εκβιάζοντας με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο την υιοθέτηση των αιτημάτων τους. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καταδικάζει ως αντικοινωνική και παράνομη κάθε μορφή διεκδίκησης που χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης για την αποδοχή δίκαιων ή άδικων αιτημάτων την ηθελημένη βλάβη που θα προκληθεί στους απλούς πολίτες.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία δηλώνει την αλληλεγγύη της στον πολίτη αυτής της χώρας που δοκιμάζεται καθημερινά από τις ενέργειες των συνδικαλιστών του δημόσιου τομέα. Στέκεται δίπλα στους πολίτες που βιώνουν αφάνταστη ταλαιπωρία λόγω των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως επίσης και στους επιχειρηματίες που υφίστανται οικονομικές ζημιές για τον ίδιο λόγο.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καλεί τους πολίτες όλης της χώρας να κινητοποιηθούν κατά των μικρών αλλά ισχυρών ομάδων που θεωρούν τσιφλίκια τους τη ΔΕΗ, τα λιμάνια, τον ΟΤΕ, ή το χρηματιστήριο και «κατεβάζουν τους διακόπτες» ατιμώρητα όποτε το επιθυμούν, να κινητοποιηθούν κατά αυτών που χρησιμοποιούν τη δημόσια εξουσία τους για να εκβιάζουν τη παροχή λύτρων προκαλώντας τεράστιο κόστος στη χώρα.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία αγωνίζεται για την απελευθέρωση της κοινωνίας και της οικονομίας από τα δεσμά των κρατικοδίαιτων ομάδων που αντιλαμβάνονται την διακομματική ασυλία τους ως αδυναμία της κοινωνίας να αντιδράσει στους εκβιασμούς τους.

Επικοινωνήστε με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία:

Αριθμός τηλεφώνου κεντρικών γραφείων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας: 210 7777 677

Αριθμός φαξ κεντρικών γραφείων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας: 211 2686 747

Διεύθυνση κεντρικών γραφείων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας: Βασιλίσσης Σοφίας 124Α, 115 26, Αθήνα.

www.greekliberals.net

Γουστάρω ρε παιδιά και εγώ μαζί σας! Και για να τα πούμε στα ίσα, αν αυτοί οι τύποι είχαν αρχίδια να έκαναν απεργία πείνας μπροστά από το Μαξίμου προκειμένου να δικαιωθούν τα αιτήματα τους και όχι να παίζουν με τους διακόπτες.

Advertisements

One thought on “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s