Ο ΚΛΑΔΑΣ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΡΕΓΚΟΥΖΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Την παραίτησή του υπέβαλε στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπύρος Κλαδάς, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.Το υπουργείο Οικονομίας μας λέει ότι ο κ. Κλαδάς «ευχαρίστησε τον υπουργό για τη στήριξη που παρείχε στο έργο του» και ο κ. Αλογοσκούφης «ευχαρίστησε τον ειδικό γραμματέα για την έως τώρα συνεργασία τους σε μια πολύ κρίσιμη κυβερνητική υπηρεσία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε αυτή η έντονη φημολογία περί αποπομπής του Σπύρου Κλαδά από τη θέση του επικεφαλής της ΥΠΕΕ λόγω της προβληματικής του συνεργασίας με τον υπουργό Οικονομίας. «Η παραίτηση αυτή κατά κανένα τρόπο δεν σβήνει το πρόβλημα και δεν ακυρώνει όλη την κριτική που έχουμε κάνει» σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία των δραστηριοτήτων του κ. Κλαδά.

Μα τί λέμε τώρα? Κάποιοι θυμήθηκαν δηλαδή οτι υπάρχει και φιλότιμο? Τη στιγμή που ο Ζαχόπουλος ξύπνησε και έδωσε και κατάθεση, τη στιγμή που το ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ της δημοσιογραφίας ο Μάκης έχει ξεσκήσει τον Κλαδά και τον έχει κάνει ρεζίλι (ΌΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ) σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έρχονται κάποιοι και μας πουλάνε παραμύθια τούμπανα για παραίτηση από προσωπικούς λόγους??? Και θέλουν να το πιστέψουμε??? Ο Κλαδάς απλά θα έκανε πιο δύσκολη τη θέση της κυβέρνησης και για αυτό τον παραίτησαν!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s