Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 3!!!

Τι έλεγαν οι Προφητείες στο Τραχώνι της Κύπρου? Τι θα γίνει το 2024? Πότε θα ξεσηκωθούν όλοι οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο? Ποια είναι τα γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον? Πότε θα καταστραφεί η Τουρκία? Πότε θα έρθουν οι Ρώσοι μαζί με τους Κινέζους? Πότε θα πολεμήσει η Ρωσία στο πλευρό της Ελλάδας? Έχουν βγει νέες προφητείες και αν ναι, τι λένε? Αυτά είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα στα οποία απαντάει το νέο πακέτο του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

www.liako.gr

www.youtube.com/liakotv

Advertisements

3 thoughts on “Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 3!!!

 1. Φίλε μου, μη πιστεύεις αυτά περί Τραχωνίου. Έχω συγγενείς από τη Λεμεσό και όλα αυτά ήταν απάτη.

  Οι προφητείες του Παϊσιου, του Κοσμά του Αιτωλού και πολλών άλλων του Αγίου Όρους αλλά και της Ρωσίας λέγανε την πραγματική αλήθεια. Μπορεί να μην τα έλεγαν ξεκάθαρα, αλλά με λίγη «πνευματική άσκηση» όλα μπορείς να τα καταλάβεις.

  Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Ο νέος Μουσολίνι είναι ο Silvio Berlusconi, ο νέος Χίτλερ (ίσως) είναι ο Χορστ Κέλερ. Αυτοί θα διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Η Τουρκία ήδη διαλύεται. Σύντομα θα γίνει πραγματικότητα η προφητεία του Πατροκοσμά περί «εξαμιλίων». Τα Σκόπια το ίδιο.

  Ρώσοι και Κινέζοι είναι ήδη μαζί.

  Όλα αυτά πρίν μερικά χρόνια μπου φαινόντουσαν περίεργα. Τελικά κατάλαβα πως γίνονται όλα πραγματικότητα:

  Μόνο όταν υπάρχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Έτσι ξεκίνησε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (υπερπληθωρισμός Βαϊμάρης 1923, κράχ 1929), έτσι θα γίνει και ο Γ’ Παγκόσμιος (κατάρρευση δολαρίου, συνεπώς οι ΗΠΑ θα έχουν υπερπληθωρισμό -> φασισμός).

 2. Στο πλαίσιο αυτό της αναζήτησής μου είχα φτάσει και κοντά στο Τραχώνι. Μάλιστα, για ένα διάστημα περίπου 2-3 ετών είχα πνευματικό μου τον Π. Νικόλα στην Ν. Φιλαδέλφεια που ήταν και του Τραχωνίου και είχα επισκεφθεί και το Τραχώνι σε μια ομαδική «εκδρομή» που είχε οργανωθεί.

  Είχα γνωρίσει και πολλά παιδιά από εκεί, και είχα επισκεφθεί και πολλές φορές την άλλη «περίεργη» ιστορία στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη στο Μελιγαλά (αν γνωρίζεις).

  Εν πάσει περιπτώση, κράταγα προσεκτική στάση, και πάντοτε με σκεπτικό βλέμμα, καθώς ήθελα να είμαι σίγουρη ειδικά για πνευματικά θέματα.

  Όταν άρχισα να αναρρωτιέμαι για όλα εκείνα τα οποία δεν μου καθόντουσαν καλά είχα εγείρει την αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπό μου έως ότου όταν αναρωτήθηκα «καλά ρε παιδιά, γιατί συμπεριφέρεστε στον Γιαννάκη σαν Άγιο…είναι ανακηρυγμένος Άγιος και δεν το γνωρίζω;» τότε προκάλεσα την μήνη του π. Νικόλα και έκτοτε αποχώρησα και βρήκα το δρόμο μου.

  Εν ολίγοις, υπήρχαν πάρα πολλά που δεν μου καθόντουσαν καλά….το δόρυ του Κυρίου, το «κάρφωμα» του Γιαννάκη στις 4 μεριές του πλανήτη που πήγαινε αεροπορικώς και μετά με ελικόπτερο για να πάρουν θέση οι 4 Άγγελοι της Αποκάλυψης, το αυτοκίνητο που ο Αη Γιώργης είχε υποδείξει στον Γιαννάκη να αγοράσει για να πάει με αυτό στην Πόλη, η μνημόνευση των νεκρών που κατά τον Γιαννάκη δεν προσφέρει τίποτα στους νεκρούς, το σπίτι του Άγιου Γεωργίου που ήθελε να αγοράσει ο Γιαννάκης στην Πόλη, η πιστή-τυφλή-απόλυτη υπακοή στον Γιαννάκη και τον π. Νικόλα μέχρι και η επιμονή η Θεία Κοινωνία να δίνεται μόνο από τον π. Νικόλα, κι άλλα πολλά.

  Φυσικά, πάντα απορία μου πως είναι δυνατόν Άγγελος Κυρίου να έχει υποδείξει 12 «Ιεραπόστολους» και στην πορεία των ετών από τους 12 να έχουν μείνει 2-3 (τόσο λάθος είχε κάνει ο Άγγελος; Μη γένοιτο) καθώς επίσης, γιατί τόση εμμονή με το Τραχώνι και την υπερηφάνεια που καλλιεργούτο ότι η «Ιεραποστολή» αποτελείται από ξεχωριστούς ανθρώπους.

  Κυρίως όμως, αυτό που πραγματικά με ξύπνησε, ήταν όταν κατέβηκα στο Τραχώνι και είδα τόσο τον Γιαννάκη όσο και ένα του παιδί, την ώρα μιας υπαίθριας λειτουργίας να κάθονται παράμερα, και να καπνίζουν ενώ ο γιος του χασκογελούσε με ένα φίλο του!!

  Όπως καταλαβαίνεις, από εικόνες … άλλο τίποτα, τις οποίες μπορούμε να τις συζητήσουμε αναλυτικά.

  Φιλικά,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s