ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ!!!

Η σύγχρονη Ελληνική Ιστορία μας πληροφορεί οτι η Χούντα που έζησε κάποτε η Ελλάδα έληξε μετά απο 7 χρόνια, δηλαδή το 1974.. Έκτοτε πολλοί υποστηρίζουν οτι βιώνουμε το πολίτευμα της Δημοκρατίας στην χώρα μας.. Είναι όμως έτσι τα πράγματα?

Πρίν 5 μήνες περίπου βιώσαμε την δημοκρατία των υπαλλήλων της ΔΕΗ που όντας ανικανοποίητοι από την κυβέρνηση αποφάσισαν εντελώς δημοκρατικά να κατεβάσουν τους διακόπτες και να προκαλούν διαδοχικά black-out σε όλες τις πόλεις της χώρας. Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για λίγο διάστημα και οι υπεύθυνοι έμειναν ατιμώρητοι. Εγώ τουλάχιστον δεν είδα καμιά προσαγωγή υπαλλήλου της ΔΕΗ. Φυσικά μια καλή αιτία για να επιβληθούν ποινές είναι το ότι με τις διακοπές ρεύματος πολλές ζωές κινδύνεψαν αφού κάποιοι ζούσαν με μηχανική υποστήριξη και αρκετές οικιακές συσκευές καταστράφηκαν (όπως το ψυγείο μου).

Αλλά είπαμε έχουμε Δημοκρατία. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ζούσαμε στη Χούντα των αγροτών! Πήραν τα τρακτέρ τους και έκλεισαν κεντρικά σημεία στο Εθνικό Δίκτυο για να διαμαρτυρηθούν και να τους ακούσει η κυβέρνηση. Πραγματικά δεν τους ένοιαζε καθόλου αν ο κόσμος δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά η οπουδήποτε αλλού. Εδώ όμως παρακολουθούμε ότι η κυβέρνηση δεν είναι κακή όπως τη θεωρούν πολλοί! Πιστεύω ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος, έτσι λοιπόν οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για τη χώρα. Απλά κάποιες στιγμές ορισμένες λύσεις μπορεί να μην είναι εφικτές! Η κυβέρνηση λοιπόν αντί να συλλάβει τους αγρότες που κάνουν κατάληψη στους δρόμους (τη στιγμή που δεν τους το επιτρέπει κανένας νόμος) τους πληρώνει προσπαθώντας να τους εξευμενίσει λες και είναι αρχαίοι θεοί που επιδιώκουν θυσίες.

Κάποιοι αγρότες από την Κρήτη τώρα θεωρούν ότι δεν πληρώθηκαν και γι’ αυτό κάνουν «απόβαση» στο λιμάνι του Πειραιά με σκοπό να πάνε μέχρι την Αθήνα με τα τρακτέρ! Ε βέβαια σου λέει, οι άλλοι ήταν χαζοί εμείς θα κλείσουμε και την Ομόνοια ! Τους κακοφάνηκε δε όταν τα ΜΑΤ πήγαν να τους περιορίσουν και άρχισαν να ρίχνουν καπνογόνα! Δηλαδή συγνώμη αλλά θα ήταν προτιμότερο να τους αφήσουν να προκαλέσουν χάος στο κέντρο της Αθήνας? Την όλη κατάσταση φυσικά παρουσίασαν μαύρη αρκετοί δημοσιογράφοι κάνοντας πάλι λόγο για βία από την πλευρά των αστυνομικών! Αυτοί οι αστυνομικοί είναι πολύ μοχθηρά πλάσματα που πραγματικά το χαίρονται να προκαλούν πόνο στους αγρότες και τον Γιωργάκη ή αλλιώς Jeffrey που πήγε να συμπαρασταθεί και φυσικά να κερδίσει ψήφους! Μετά εμφανίστηκε και το «μοντέλο που πάει σύριζα» να λέει ότι θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς καπνογόνα και καταστολή! Γιατί αν έχουμε τα ΜΑΤ δεν μπορούμε να αλωνίσουμε ελεύθεροι!!

Α να μην το ξεχάσω, οι αγρότες πρίν μια εβδομάδα είχαν προκαλέσει ταραχές και στη μαύρη ζώνη πάνω στον Προμαχώνα όταν προσπάθησαν να «εισβάλλουν» στη Βουλγαρία! Να σημειωθεί επίσης ότι αν και αρκετοί αγρότες έχουν λήξει τις κινητοποιήσεις τους υπάρχουν ακόμα κάποιοι που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται πάνω στον Προμαχώνα. Μάλλον πιστεύουν ότι είναι Γαλάτες που αντιστέκονται και δεν παραδίδονται στις υποταγές του Ιούλιου Καραμανλή….

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν κάθε άλλο παρά δημοκρατία έχουμε μερικές φορές! Το μόνο που αλλάζει είναι ότι οι «χουντικοί» αντί για το όπλο παίζουν με τους διακόπτες του ρεύματος και αντί για άρματα μάχης στους δρόμους έχουν τρακτέρ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s