ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ Ι.Ε.Κ ΚΑΙ ΕΠ.Α.Σ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΔΙΠΛΑΡΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ανακοίνωσε την προκήρυξη  δύο (2) υποτροφιών του κληροδοτήματος Παναγή Χαροκόπου, διάρκειας δύο (2) ετών για το εξωτερικό (Ευρώπη), για απόφοιτους Ι.Ε.Κ. και ΕΠΑ.Σ. Τεχνικών Ειδικοτήτων, για εξειδίκευση σε Τεχνικές Σχολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λοιπής Ευρώπης.
Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει κατόπιν διαγωνισμού ενώπιον εξεταστικής επιτροπής. Το ύψος των υποτροφιών καθορίζεται με το Νόμο 1583/85 και Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλει στη Γραμματεία της Σχολής, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός  30 ημερών από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης τα εξής στοιχεία:

α) Αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, η οποία θα περιέχει Δ/νση κατοικίας, αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και δύο (2) φωτογραφίες του υποψηφίου.

β) Χειρόγραφο βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρεται οτιδήποτε αφορά τη μέχρι τώρα εκπαίδευση και τους μελλοντικούς στόχους του ενδιαφερομένου καθώς επίσης και την προοπτική συνεργασίας με το Ίδρυμα σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

γ) Επικυρωμένα αντίγραφα των ενδεικτικών, πτυχίων κ.τ.λ., πιστοποιητικών γλωσσομάθειας και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει την κρίση της επιτροπής.

δ) Επιστολή πρωτότυπη, μεταφρασμένη από το ΥΠ.Ε.Ξ., εκπαιδευτικού Ιδρύματος με την οποία ο υποψήφιος γίνεται δεκτός για μεταπτυχιακές σπουδές.
Πληροφορίες για την εξεταστέα ύλη αναφέρονται σε έντυπο που διαθέτει η Γραμματεία της Σχολής.

ΠΗΓΗ:

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=8869&spec=edu&type=1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s